Metselwerk in Nieuw Vennep en omstreken

Wanneer laat u uw muren metselen? Metselwerk kan uitgevoerd worden bij nieuwbouw, scheuren in uw huidige muren of gevelrenovatie. Gemetselde muren hebben meerdere functies. Veelal is uw muur de scheiding met de straatkant, of een verdeling van meerdere kamers in het huis. Hoe dan ook, uw metsel- en voegwerk moeten naadloos aansluiten. Een oneffenheid kan ervoor zorgen dat bijvoorbeeld warmte ontsnapt. Metselbedrijf Goebel is uw partner voor metselwerk in Nieuw Vennep en omstreken.

Allround Metselbedrijf Goebel: uw specialist voor het complete metselpakket

Bent u op zoek naar een vakkundig metselbedrijf? Allround Metselbedrijf Goebel verzorgt uw metselwerk en voegwerk professioneel, met een ton aan ervaring en in volle vaart! Wij beheersen alle metseltechnieken en zijn bekend met alle metselsoorten. Dat geldt ook voor de specialismen die volgen ná het metselwerk. Zo praten wij bij het voegen over verschillende mogelijkheden, gezien vanuit de Stootvoeg (verticale voeg) en Lintvoeg (horizontale voeg):

  • De platvol geborstelde voeg
  • De platvol doorgestreken voeg
  • Knipvoeg
  • Gesneden voeg

Bijzonder metselwerk

Wanneer u een bijzondere wens heeft op het terrein van metselwerk, dan kunt u Metselbedrijf Goebel zonder zorgen om een boodschap sturen. Buiten het standaard metselwerk, zijn onze vakkundige metselaars in staat om buitengewoon metselwerk uit te voeren. Zo voeren onze jongens metselwerk met precisie uit op togen, trappen en tuinmuren. Kijkt u maar eens op uw gemak in ons portfolio.